ΕΔΕ για Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που χαρακτήριζε "αληταρά" τον Αλέξη Τσίπρα στα social media.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για τον αξιωματικό της Αστυνομίας, ο οποίος προχώρησε σε υβριστικά σχόλια, που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., στο προφίλ του στο Facebook.

Πρόκειται για τον Υπαστυνόμο Α’, Κων. Η., ο οποίος χαρακτήρισε «κόπρο» και «αληταρά» τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο εν λόγω αξιωματικός της Αστυνομίας, σε δημόσιες αναρτήσεις του, μεταξύ άλλων προσβάλλει με σκαιότατο τρόπο τον απερχόμενο πρωθυπουργό, αλλά -με τη στάση και τα γραφόμενα του- και τη Νέα Δημοκρατία που όπως γράφει υποστηρίζει και την ΕΛ.ΑΣ.
"Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας", γράφει σε άλλη ανάρτηση του ο ίδιος Υπαστυνόμος Α’. Πλέον ο αξιωματικός, ο οποίος υπηρετεί στη Βόρεια Ελλάδα, θα κληθεί να δώσει «απαντήσεις» για τα υβριστικά και αντιδημοκρατικά σχόλιά του στους ανωτέρους του που έχουν αναλάβει τη σε βάρος του ΕΔΕ.

Πηγή ➤reader

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου