Αστυνομικοί προς γονείς: "Μην κάνετε τα παιδιά σας να φοβούνται την Αστυνομία"

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δεν είναι λίγοι ακόμη και σήμερα οι γονείς που για να συνετίσουν τα μικρά παιδιά ή για να αποφύγουν ενδεχόμενη ζαβολιά, χρησιμοποιούν τη φράση “θα σε πιάσει η αστυνομία και θα πας στη φυλακή”. Πόσο “αθώα” όμως μπορεί να είναι μια τέτοιου είδους φράση στο μυαλό των μικρών παιδιών;

Την απάντηση δίνει η ίδια η Αστυνομία, καλώντας τους γονείς να πάψουν να της δίνουν το ρόλο του “τιμωρού” αφού ο πραγματικός στόχος είναι τα παιδιά να εμπιστεύονται τους αστυνομικούς και να ζητούν τη βοήθεια και την προστασία τους αν τη χρειαστούν.



Δείτε τη σημερινή ανάρτηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στα social media

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας συμβουλεύει:

Μην κάνετε τα παιδιά σας να φοβούνται την Αστυνομία.


 Θέλουμε τα παιδιά να έρχονται κοντά στην Αστυνομία, όταν χρειάζονται βοήθεια ή θεωρούν ότι βρίσκονται σε κίνδυνο.
 Είμαστε εδώ για να τα προστατεύουμε…..
 Για να σας προστατεύουμε…..


Πηγή ➤ lamianow.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου