O τοξοβόλος και το συνάφι του - Ήθελαν να χτυπήσουν την Cosco και την Ενωση Εφοπλιστών στον Πειραιά.

elaslyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σχέδιο προκήρυξης για μεγάλη ένοπλη επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά που σχετίζεται με την εταιρεία Cosco φαίνεται να ανακάλυψε – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακης» – η ΕΛ.ΑΣ. στη συνέχεια έρευνας για τη δράση της Πόλας Ρούπα αλλά και της 28χρονης συνεργού της.

Πρόκειται για την ίδια γυναίκα που συνελήφθη προ τριών ημερών στην Αγία Παρασκευή να μεταφέρει βαρύ οπλισμό, μαζί με τον 32χρονο, γνωστό και ως «Τοξοβόλο», που είχε καταδικασθεί για συμμετοχή σε ληστεία στο Βελβεντό. Με βάσιμες υπόνοιες της ΕΛ.ΑΣ. ότι θα οργάνωναν μία νέα ένοπλη ομάδα που θα αναβίωνε τμήμα των «Πυρήνων» που είχε συσχετισθεί με ληστείες, με βομβιστικές επιθέσεις και είχε επιχειρηθεί να συνδεθεί με τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall, στις αρχές του 2013.

Κι όλα αυτά όταν φαίνεται άλλα ηγετικά μέλη της ίδιας οργάνωσης που έχουν αποφυλακισθεί να ασχολούνται με το «επιχειρείν», να συνεργάζονται με εμπόρους καυσίμων αλλά και να σκοπεύουν να ανοίξουν εστιατόριο στην περιοχή του Πειραιά!

Πηγή ➤ tovima.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :