Σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας στην Ηλιούπολη για ιερέα που κλειδώθηκε στην εκκλησία μαζί με τους πιστούς

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ιερέας, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, κλειδώθηκε μέσα στην εκκλησία μαζί με τους πιστούς!
Αναβρασμός επικρατεί στην Ηλιούπολη, καθώς σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στην ΕΛΑΣ ο ιερέας του Προφήτη Ηλία κλειδώθηκε μέσα στην εκκλησία, μαζί με τους πιστούς προκειμένου να τελέσει κανονικά τη λειτουργία. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία, ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο, δεν διαπίστωσε κάτι ύποπτο και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα ο πολίτης επανήλθε με δεύτερη καταγγελία και η Αστυνομία πήγε εκ νέου στο σημείο και αυτή την ώρα προσπαθεί να διερευνήσει, αν πράγματι ο ιερέας βρίσκεται με τους πιστούς μέσα στην εκκλησία, παραβιάζοντας τα μέτρα και την εντολή της κυβέρνησης.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Πηγή ➤ ethnos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου