Επιστολή ενός Μάχιμου Αστυνομικού που βρίσκεται στον Έβρο προς τον πρώην Πρωθυπουργό Κο Τσίπρα.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πρώην Πρωθυπουργέ Κε Τσίπρα σ άκουσα πολύ προσεκτικά στην συνέντευξη σου στο MEGA, δυστυχώς δεν μπορώ να σ' έχω απέναντι μου να τα πούμε. Ας τα πιάσουμε όμως ένα ένα. Ανέφερες το 2015 ότι κράτησες κλειστό τον Έβρο και εσύ. Το 2015 ήμουν στον Έβρο και με τις δύο κυβερνήσεις 6 μήνες στο σύνολο.

Μόλις βγήκες ήθελες να ρίξεις τον φράκτη, μείωσες τον αριθμό των Αστυνομικών στα σύνορα όταν τους παρέλαβες 500 συν την τοπική δύναμη και τους έκανες περίπου 100συν την τοπική δύναμη. Έκοψες το πρόγραμμα "Ασπίδα" δύο φορές επί των ημερών σου αφήνοντας στο έλεος τους τις τοπικές δυνάμεις με γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Με τις πλημμύρες όταν έπεσε ο φράκτης στην πράσινη πόρτα που δεν τον επισκεύασες ποτέ, κάνατε πάρτυ απ' την χαρά σας και οι συνάδερφοι, γνωστοί μου και φίλοι μου καλοί συνεργάτες, επί των ημερών σας μπάλωναν τον φράκτη με σύρματα και με πένσες γιατί εσύ δεν τον συντήρησες ποτέ.

Επίσης ας μας απαντήσεις για το πιο δυνατό εργαλείο που είχες στα σύνορα, τις θερμικές κάμερες από το Ισραήλ, πόσες φορές τις έστειλες για συντήρηση και πόσες λειτουργούσαν. Όταν τυφλοί οι συνάδερφοι μου και εγώ τους βλέπαμε μέσα στα σκοτάδια ξαφνικά κοπάδια μπροστά μας. Είπες ότι στα νησιά επί των ημερών σου έμπαιναν 80-100 άτομα την ημέρα. Το 2016 ήμουν στην Λέρο και δακτυλοσκοπούσαμε και καταγράφαμε 2000-2500 ημερησίως όταν τους καλούσαν και τους καλοδεχόταν οι δικοί σου και οι αγαπημένες σου ΜΚΟ μετά από την προτροπή σας ότι δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα και ελάτε στην Ελλάδα γιατί σας αγαπάμε.

Σήμερα είπατε ότι ανησυχείτε για τις κινήσεις των απλών πολιτών που υποστηρίζουν τις δυνάμεις της αστυνομίας (που εσείς αποδυναμώσατε σε όλη σας την θητεία και τις χρησιμοποιήσατε κατά το δοκούν), όταν εσείς καπηλευτήκατε την ελληνική φιλοξενία και φέρατε σε σημείο απόγνωσης τους απλούς πολίτες και τις κοινωνίες με τις ανοιχτές δομές που δημιουργήσατε από το 2015 και μετά.

Εσείς κ. Πρώην Πρωθυπουργέ καταφέρατε να σφραγίσουν επί των ημερών σας τα ευρωπαϊκά κράτη τα σύνορα τους με τα "λιάζονται" και εξαφανίζονται και τους πάστωσες εδώ σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στα νησιά. Έκρινες αυστηρά τον κ. Μητσοτάκη του έκανες υποδείξεις, του έδωσες κατευθύνσεις, απόψε και είπες και το μαγικό....αυτός είναι κυβέρνηση και πρωθυπουργός, μόνο που παρέλειψες να μας πεις ότι εσύ κατάφερες με τις καινοτομίες σου να τον κάνεις πρωθυπουργό, η αυτοκριτική ποτέ δεν έκανε κακό, επίσης και το να λές που και που την αλήθεια.

O Αστυνομικός θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους.

Πηγή ➤ elas-lyste

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια :

  1. Φίλε Αστυνομικές. Κατανάλωσες άδικα τόν χρόνο σου καί τά γραφόμενά σου απευθυνόμενος σέ έναν Κομμουνιστοσυμμορίτη Κομητατζή πού δέν είναι Έλληνας αλλά Μισέλληνας Βούλγαρος. Αυτός ο Συριζοκατσαπλιάς Προδότης τής Μακεδονίας μας καί Αντισυνταγματικότητα Εγκληματίας ενώπιον Ελληνικού Λαού καί Δικαιοσύνης, είναι θαύμα πώς ζεί καί κυκλοφορεί άνετος καί ελεύθερος καί δέν ευρίσκεται πίσω από τά σίδερα τού Κορυδαλλού !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουμμουνιστοσυμμορητης; δεν νομίζω πως ο τσιπρας αξίζει τον τίτλο τιμής "κομμουνιστής". Γιατί αν ήταν κομμουνιστής τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικα. Τι είπα τώρα ε;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη στόματα που μιλούν "αγνωστες" αλήθειες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαρτάται τη κόμμα υποστηρίζει ο αστυνομικός γιατί οι αριθμοί δεν βγαίνουν με τους πρόσφυγες του τότε με το τώρα στα νησιά τώρα ειναι 4 φορές ποιό πάνω τους τελευταίους 8 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή