Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ επενδυτές Ιρανοί που έσπρωχναν πρέζα στα Εξάρχεια – Αναζητούνται ακόμη τέσσερις.

ELAS-LYSTE

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια πολυμελής συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στα Εξάρχεια και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ συνελήφθησαν στην Αθήνα, τέσσερις Ιρανοί και μία Ελληνίδα, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη τέσσερις αλλοδαποί, μέλη του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στα Εξάρχεια.

Μετά από αστυνομικές έρευνες σε σπίτια στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της Καλλιθέας και των Εξαρχείων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 14,9 γραμμάρια ηρωϊνης, 22,7 γραμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 2 μπουκάλια που περιείχαν μεθαδόνη, 5 ναρκωτικά δισκία, 2 ζυγαριές ακριβείας, 32 σακουλάκια επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, γυάλινη συσκευή που χρησιμοποιείται για τη χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 13 κινητά τηλέφωνα, 13 κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Επίσης κατασχέθηκε Ι.Χ αυτοκίνητο.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤ newsit

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου