Επενδυτές στην Μόρια δηλητηρίασαν τα σκυλιά για να σφάξουν τα πρόβατα του αγρότη.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα από τα καλύτερα σκυλιά φύλακες στη Μόρια, νεκρό από δηλητηρίαση σήμερα το πρωί. Λίγες μέρες πριν, οι δράστες το είχαν ναρκώσει μαζί δύο λυκόσκυλα πριν σφάξουν τα πρόβατα του αγρότη.
Το πρόγραμμα εκδίωξης των κατοίκων του χωριού αποδίδει ήδη καρπούς, αφού δύο επιχειρήσεις δίπλα στο ΚΥΤ αναγκάζονται να μετακινηθούν μετά από πέντε χρόνια αντίστασης στις λεηλασίες, οικογένεια αγροτών της Μόριας εγκατέλειψε το νησί μη αντέχοντας τις ζημιές στους λαχανόκηπους, ενώ δεκάδες άλλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την οικονομική καταστροφή.



Πηγή ➤ F.b -  Makis Pavlellis

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια :

  1. Μήπως θα έπρεπε να σκύψουν και να δούνε τα πραγματικά προβλήματα δημιουργει όλη αυτή η κατάσταση της υπέρ Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχέδιο Ισλαμοποιηση των νησιών πάει μια χαρά από τα κοπρόσκυλα του παρακρατους. Οι κάτοικοι πρέπει να κινηθούν νομικά εναντίον του με πρόσφυγες στο Ανώτατο δικαστήριο για ανικανότητα εφαρμογής των νόμων, για ανοχή της παρανομίας εσκεμμένα, και για έσχατη προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένα άλλο ζώον στην χώρα,να βάλουν και το πολεμικό ναυτικό να διώχνει πίσω τους απολιτιστους καφρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή