Η εμπειρία πληρώματος της Αμεσης Δράσης έβγαλε λαβράκι.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης Αττικής, διερχόμενο από τον Κηφισό έξω από τα ΚΤΕΛ, διαπίστωσε ότι ο οδηγός ενός φορτηγού στη θέα του πληρώματος άρχισε να συμπεριφέρεται ύποπτα. Αμέσως ενημερώνοντας το κέντρο οι συνάδελφοι προχώρησαν στον έλεγχο του οχήματος. Κατά την έρευνα βρήκαν επιμελώς κρυμμένο σε ειδικό ντουλαπάκι ένα πιστόλι μια γεμιστήρα και εικοσιπέντε σφαίρες μέσα σε βαλιτσάκι.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και προσήχθη στο τοπικό τμήμα ασφαλείας για παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά στο εν λόγω πλήρωμα το οποίο με το ζήλο και την παρατηρητικότητα που το διακρίνει έβγαλε από την ''κυκλοφορία'' ένα όπλο το οποίο ερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Άμεση Δράση πάντα και παντού.

Πηγή ➤ Χρήστος Μπαλάσκας.

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου