EKTAKTH EIΔΗΣΗ - Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας έως και τις 27 Απριλίου.

elas-lyste20

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Για άλλες τρεις εβδομάδες παρατείνονται τα αυστηρά μέτρα στην κυκλοφορίας.

Μέχρι τις 27 το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες», σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε για αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε σε εθνικές οδούς αλλά και στους παράδρομους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι επιμένουν σε τεχνάσματα υπονομεύοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας «δεν θα μείνουμε απαθείς, θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων, καμία ανοχή», χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά αυτή «αντικοινωνική».

Πηγή ➤ ethnos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου