Αποκαταστάση αρχιφύλακα από την ΕΛ.ΑΣ. - αθωώθηκε με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο αρχιφύλακας αθωώθηκε με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται ανακοίνωση σχετικά με την αποκατάσταση του Αρχιφύλακα Ιωάννη Κολέτου του Εμμανουήλ.

Ο αρχιφύλακας αθωώθηκε με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος κατ’ επιτρεπή μεταβολή της κατηγορίας της κατάχρησης εξουσίας και της άμεσης συνέργειας σε συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων που προβλέπονται στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και την επίτευξη οικονομικού οφέλους των μελών της.

Τα αδικήματα αυτά είχε κατηγορηθεί ότι διέπραξε τον Ιούλιο του 2012, όταν υπηρετούσε, με το βαθμό του Υπαρχιφύλακα, στο Τμήμα Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Η παρούσα Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου Αρχιφύλακα.

Πηγή ➤ lawandorder

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου