Μαφιόζικη εκτέλεση στην Ζάκυνθο - Πυροβόλησαν ζευγάρι,νεκρή η γυναίκα - Τι "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ.

elaslyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πυροβολισμοί στη Ζάκυνθο εναντίον ζευγαριού. Κατέληξε μία γυναίκα. Ο σύντροφός της τραυματίστηκε και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στη Λιθακιά σε περιοχή του Αγίου Σώστη στη Ζάκυνθο, όπου άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν ένα ανδρόγυνο το οποίο επέβαινε σε μηχανή.

Η 57χρονη γυναίκα κατέληξε από τις σφαίρες που δέχθηκε, ενώ ο σύζυγός της 53 ετών είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν νωρίτερα ότι οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, στοιχείο που δεν επιβεβαιώνει η Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η γυναίκα ήταν επιχειρηματίας που δραστηριοποιούταν στο νησί.

Οι δράστες περιγράφονται ως «ένας ψηλός και ένας κοντός» και μετά την μαφιόζικη εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο της επίθεσης έσπευσε η Αστυνομία και η σήμανση προκειμένου να συλλέξουν κάλυκες και να βγάλουν φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το Open, το ζεύγος που δέχθηκε την επίθεση είναι κάτοικοι της περιοχής, ενώ το έγκλημα μοιάζει προσχεδιασμένο. Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς ο άνδρας της νεκρής γυναίκας στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Πηγή ➤ newsbeast

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου