EKTAKTH EIΔΗΣΗ - Θαμώνες Μπάρ τραυμάτισαν σοβαρά Αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νυχτερινές ώρες της 15/06/2020 πλήρωμα περιπολικού του Α.Τ. Άρτας μαζί με τον Επόπτη της Αστυνομικής Διεύθυνσης έλαβε σήμα απο το Κέντρο να μεταβεί στο χωριό Καλαμιά,σε κατ/μα υγειονομικού ενδιαφέροντος "ΜΠΑΡ" για διατάραξη απο μουσική.Όταν οι Αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι θαμώνες του κατ/τος τους επετέθησαν γιατί δεν ήθελαν να κλείσει η μουσική.Το πλήρωμα του περιπολικού κάλεσε ενισχύσεις αλλά μέχρι να συνδράμουν τα πληρώματα στο σημείο οι θαμώνες τους επετέθηκαν με αλυσίδες και σιδερογροθιές.

Απο επιβαιωμένες πληροφοφορίες τραυματίσθηκαν σοβαρά οι τρείς Αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό και οι οποίοι μεταφέρθησαν στο Γ.Νοσοκομείο Άρτας για την παροχή πρώτων βοηθειών.Μέχρι αυτήν την στιγμή συνεχίζονται οι συλλήψεις των εμπλεκομένων ατόμων,οι οποίοι μετά το επεισόδειο στο ΜΠΑΡ τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ.Άρτας.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου