ΑΙΣΧΟΣ : Όσοι φαντάροι δεν επιστρέφουν Τζάκετ και πουλόβερ θα τα πληρώνουν....

 

Νέα τακτική θα εφαρμόσει  από δω και πέρα το Γενικό Επιτελείο Στρατού  για όσους εφέδρους δεν επιστρέφουν το τζάκετ και το πουλόβερ που τους δόθηκε κατά την κατάταξή τους.

Τα νέα σφιχτά δημοσιονομικά της χώρας οδήγησε το ΓΕΣ να υιοθετήσει αυτή την τακτική προκειμένου να μην σημειώνονται ελλείψεις στο ρουχισμό των νεοσύλλεκτων καθώς τα κονδύλια που διαθέτει πλέον είναι περιορισμένα.

Όσοι επιστρέφουν το τζάκετ και το πουλόβερ σε καλή κατάσταση που δύναται να χρησιμοποιηθούν εκ νέου θα δίνονται για καθάρισμα και στη συνέχεια θα ξαναχορηγούνται σε άλλους νεοσύλλεκτους.

Όσοι φαντάροι που παίρνουν απολυτήριο δηλώσουν ότι επιθυμούν να τα κρατήσουν ή ότι τα έχασαν θα πληρώνουν περίπου 22 ευρώ για το πουλόβερ και 35-40 ευρώ για το τζάκετ.

Αν τώρα  τα παραπάνω είδη ρουχισμού είναι σε κακή κατάσταση τότε θα παραδίδονται, δεν θα ξαναχορηγούνται αλλά ούτε και ο έφεδρος θα τα πληρώνει.

Πηγή ➤ greek-national-pride

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΓΕΘΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ [ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ κ.λ.π.] ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ.ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1971 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 1974 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ 10ημερες καθολη την διαρκεια της θητειας μου και οταν απολυθηκα παρεδωσα ολα τα δημοσια ειδη που χρεωθηκα κατα την καταταξη μου ειτε αυτα βρισκοτανε σε καλη κατασταση ειτε οχι.ΤΑ ΜΟΝΔΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ [παντελονι-πουκαμισο-μπουφαν-αρβυλα] ρουχα που φορουσα για να μεταβω στο σπιτι μου,διοτι τοτε δεν επιτρεποτανε να φορας πολιτικα ρουχα. ΕΠΙΣΗΣ και στο σχολειο που πηγαιναμε με την ληξη του σχολικου ετους παραδιδαμε τα σχολικα βιβλια .ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ.ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή