Δεν θ' αφήσουμε κανένα να παίξει μαζί μας..." Επιστολή πενταετούς πυροσβέστη



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Επιστολή στο bloko.gr πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης για τον επανέλεγχο, τον τρίτο κατά σειρά, των πιστοποιητικών πρόσληψης. Ο πυροσβέστης ως τίτλο επιλογής γράφει: " η απαντηση μας στον υπουργο κυριο μητσοτακη απο του πενταετης πυροσβεστες "
"Ειναι ο 3 ελεγχος που κανουν στα δικαιολογητικα των πυροσβεστων πενταετους υποχρεωσης. Το σωμα επιθεωρητων -ελεγκτων δημοσιας διοικησης μετα απο
εντολη του υπουργου κ.μητσοτακη EKANE  ελεγχο στους 4.000 ΠΠΥ οσο αφορα την σωματικη ικανοτητα στρατου. Το πορισμα με αρ εκθεσης 152/Α/2013 αναφερει οτι οι υποψηφιοι εως 45 ετων  ΚΑΤΑ τον χρονο αιτησης συμμετοχης στον διαγωνισμο επρεπε να εχουν σωματικη ικανοτητα Ι1.
Αυτο το πορισμα μπας και το ξεχασε o κυριος υπουργος η σε καποιους δεν αρεσει???
Με εγραφο του αρχηγειου του πυροσβεστικου σωματος που προσυπεγραψε και ο νομικος συμβουλος του υπουργειου προστασιας του πολιτη με αριθ.πρωτ. 66642 Φ.109.1 αναφερει οτι στο πυροσβεστικο σωμα δεν εργαζεται κανενας πενταετης πυροσβεστης που να μην εχει σωματικη ικανοτητα Ι1 η με πλαστα χαρτια. Ο αργηγος του πυροσβεστικου σωματος, το νομικο τμημα του αρχηγειου  και ο νομικος συμβουλος του υπουργειου λενε ψεματα?
Δεν θα αφησουμε κανεναν να παιξει μαζι μας ουτε θα (χασουμε)το πορισμα οπως (εχασαν-πεταξαν) την πρωτη γμωμοδοτηση του ΝΣΚ."


Πηγή ➤ police-voice.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου