ΘΡΗΝΟΣ στην Μαγνησία για τις Δύο Αδελφές και τον Φίλο τους που ΧΑΘΗΚΑΝ στην Άσφαλτο.

elas-lyste_blogspot

Η Μαγνησία πενθεί τα τρία νέα παιδιά που χάθηκαν στην άσφαλτο χθες.

Όπως αναφέρει το thessalianews.gr, τα τρία άτυχα παιδιά βρίσκονταν στο Ριζόμυλο σε εκδήλωση της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η Ιωάννα Κουτσιαρή έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε στις εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής. Μόλις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, οι δύο αδερφές, Κατερίνα και Ιωάννα μαζί με τον άτυχο Φίλιππο Καπανιάρη, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 21 χρονου ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τις μεταφέρει στο σπίτι τους στο Στεφανοβίκειο. Δυστυχώς όμως λίγα μέτρα έξω από το χωριό τα τρία παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα.

Τόσο στο Στεφανοβίκειο όσο και στο Ριζόμυλο ο θάνατος των τριών νεαρών παιδιών που κηδεύτηκαν χθες έχει προκαλέσει σοκ και ανείπωτο πόνο.

«Φέρτε τα κορίτσια μου πίσω» φωνάζουν οι γονείς των δύο κοριτσιών υποβασταζόμενοι από συγγενείς και φίλους που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο πλευρό τους για να τους συμπαρασταθούν σε αυτή την τραγωδία.


Το ίδιο σκηνικό θρήνου και στο διπλανό χωριό, το Ριζόμυλο, για τον χαμό του 21χρονου Φίλιππου Καπανιάρη. Συντετριμμένοι οι γονείς του συνόδευσαν χθες το απόγευμα μαζί με φίλους και συγγενείς τον μονάκριβο γιό τους στην τελευταία του κατοικία.

Πηγή ➤  Thessalianews.gr – Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου