ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ λογαριασμών ο ΘΑΝΑΤΟΣ των δύο νεαρών στη Μάνη??? - Τι δηλώνει ο ιατροδικαστής??? (Φωτό).

elas-lyste_blogspot

Ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου οι δύο νεαροί στην Κάτω Μάνη και στη συνέχεια οι δολοφόνοι τους πέταξαν τις σορούς τους σε φαράγγι.

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως όσον αφορά τους δύο αγνοούμενους που βρέθηκαν νεκροί σε φαράγγι στη Δυτική Μάνη, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσαν θύματα άγριας δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο νέοι ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια οι δράστες τους πέταξαν από γεφύρι στο φαράγγι, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και η ιατροδικαστική εξέταση.


Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το άγριο έγκλημα φέρεται να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Ο ένας από τους δύο νεαρούς δήλωνε στο facebook ότι εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής, ενώ είχε κάνει τατουάζ με σβάστικες και εθνικιστικά συνθήματα.






Πηγή ➤ athensmagazine

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Δηλαδη, δυο παιδια πέθαναν και ηταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Όταν πέθανε ο Φύσσας ήταν δολοφονία απο ναζί! Οποτε, όταν ένας εχει εθνικιστικό τατουάζ και σκοτώσει ειναι δολοφόνος, ενώ αν πεθάνει ειναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai ποτε θα μαθουμε οτι η σβαστιγα ειναι μαιανδρος που εκλεψαν οι ναζι... ειναι μαιανδρος....συμβολο σε πολλα αρχαιοελληνικά μνημεια. Μαχρι πανω στον Βουδα εχει χρησιμοποιηθει.. σταματηστε να αμαυρωνετε ολοκληρες οικογενειες εξαιτιας ενος συμβολου που προφανως ο κατοχος γνωριζει περισσοτερα απο εσας. Δεν θα το δω ποτε σαν ναζιστικο συμβολο ακομα κι αν το εχουν ολοι οι ναζι μαζι. συνελθετε. Επισης αλλοδαποι δεν υπαρχουν στην Μανη για εμπλοκη με αλλοδαπους. ουτε ενας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή