ΑΡΡΩΣΤΟ: Τον ΒΙΑΖΕ η μητέρα του και ο 17χρονος με την σειρά του ΒΙΑΖΕ...!!!

elas-lyste_blogspot

Ένα 17χρονο παιδί από την Νιγηρία συνελήφθη με την κατηγορία ότι βiαζε ανήλικα παιδιά. Η αστυνομία δήλωσε πως συνέλαβε τον νεαρό μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει για τη διάπραξη σειράς βiασμών.

Ο νεαρός επίσης ομολόγησε ότι είχε σεxουαλική σχέση και με την ίδια τη μητέρα του ενώ εκείνη τον βοηθούσε στους βιασμούς κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι κάποιο ανήλικο παιδί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι κατάφεραν να τον συλλάβουν μετά από την καταγγελία ενός γείτονα.

Ο νεαρός και η 45χρονη μητέρα του συνελήφθησαν ενώ εκείνη αρνήθηκε ότι είχε ερwτική σχέση με τον γιο της τον οποίο βiαζε από το 2008.


Πηγή ➤ athensmagazine

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή