ΤΡΟΜΟΣ: Βάζουν καρφιά στον δρόμο και εκτελούν ανυποψίαστους οδηγούς...

elas-lyste.blogspot

Έντονη ανησυχία έχει πυροδοτήσει στους ανυποψίαστους οδηγούς η δράση κατά συρροή δολοφόνων οι οποίοι απλώνουν αλυσίδες με καρφιά στο δρόμο προκειμένου να σκιστούν τα ελαστικά των αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια, αφού οι οδηγοί αναγκαστούν να τα ακινητοποιήσουν, οι δολοφόνοι, που είναι κρυμμένοι στο δάσος πυροβολούν μέχρι να τους σκοτώσουν.

Μέχρι στιγμής περίπου 10 άνθρωποι έχουν πέσει στην παγίδα των δολοφόνων ενώ άλλοι τόσοι περίπου έχουν καταφέρει να διαφύγουν τραυματίες. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο το κίνητρο αφού οι δράστες εκτελούν τα θύματά τους, αρπάζουν τα διπλώματα οδήγησης αφήνοντας κάρτες και μετρητά ανέγγιχτα.

Οι Αρχές έχουν προειδοποιήσει τους οδηγούς που κινούνται περιφερειακά της Μόσχας να μην σταματούν σε απόμερα σημεία. Σε περίπτωση που σκάσουν τα ελαστικά του αυτοκινήτου καλούνται να το μετακινήσουν όσο πιο μακριά γίνεται και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Πηγή ➤ athensmagazine.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου