Πάτρα: Κύπρια φοιτήτρια έχει "ξεζουμίσει" τους άνδρες της πόλης!

elas - lyste.blogspot

Είναι φοιτήτρια με καταγωγή από την Κύπρο και έχει ...ξεζουμίσει τους άνδρες της περιοχής. Έχει όμως προτίμηση στους τσιγγάνους.Κυρίως σε αυτούς που διατηρούν καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Η όμορφη νεαρή βρίσκει τους "πελάτες" - θύματά της και τα οδηγεί σε παραλιακό ξενοδοχείο της περιοχής, όπως διαβάσαμε στο sirinatv.

Μάλιστα, επιλέγει συνήθως ένα πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να έχει όμορφο περιβάλλον για τις ερωτικές της συνευρέσεις και φυσικά να κάνει τον παρτενέρ της να αισθάνεται άνετα.

Κάποιες φορές όμως η συνεύρεση δεν σταματά μόνο στα ερωτικά παιγνίδια! Όπως προ ημερών, όταν ο εραστής της νεαρής ανακάλυψε πως είχε χάσει και το κινητό του τηλέφωνο, ένα smart phone αρκετά ακριβό.

Ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε στην αστυνομία, όπως όμως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί του ζήτησαν στοιχεία, διευθύνσεις και φυσικά πλήρη αναφορά για ό,τι συνέβη!
Ο ευκατάστατος τσιγγάνος άρχισε να τα ...μασάει! Θα σκέφτηκε ότι σε περίπτωση που την καταγγείλει για κλοπή ίσως βρεθεί ...μπλεγμένος και φυσικά η όλη ιστορία και το "πάθημά" του θα μπορούσε να φθάσει στα αυτιά της οικογένειάς του.

Έτσι προτίμησε να κάνει ...την πάπια! Έφυγε από την Ασφάλεια άπραγος και δεν προέβη σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της. Μαθαίνουμε πάντως πως η Κύπρια φοιτήτρια έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό της πόλης και πως είναι ...πολύ καλή στη δουλειά της (τα ερωτικά ραντεβού κλείνονται... με το αζημίωτο)!

Πηγή ➤ blog.net

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου