Αυτοκτονία στο Ηράκλειο - Μάγειρας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του στη Χερσόνησο.

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Μία νέα αυτοκτονία στο Ηράκλειο έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακριά λίστα με τους ανθρώπους που βάζουν τέλος στη ζωή τους.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες τέλος στη ζωή του έβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 56χρονος άνδρας στον Ανισσαρά Χερσονήσου ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος από τον σπιτονοικοκύρη του έξω ακριβώς από το σπίτι στο οποίο διέμενε.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 56χρονος, μάγειρας στο επάγγελμα, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Πηγή ➤ ekriti

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου