Ληστεία τρόμου στα Βριλήσσια! "Τέρας ψυχραιμίας" ο γιος έλεγε στην μητέρα του, για να μην την τρομοκρατήσει, ότι οι ληστές ήταν φίλοι του!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στιγμές αγωνίας έζησε 34χρονος στα Βριλήσσια τα ξημερώματα καθώς ήρθε αντιμέτωπος στο σπίτι του με τρεις ληστές.

Οι τρεις άγνωστοι δράστες, γύρω στις 3 τα ξημερώματα κατάφεραν και μπήκαν στην μεζονέτα του 34χρονου σκαρφαλώνοντας στην σοφίτα από την διπλανή οικοδομή του σπιτιού του.

Αφού κατάφεραν και ανέβηκαν, παραβίασαν ένα παράθυρο και εισήλθαν στην οικία της οδού Αγίου Αντωνίου την ώρα που μάνα και γιος κοιμόντουσαν, πήγαν στο κάτω μέρος του σπιτιού και άρχισαν να ψάχνουν για την λεία τους.

Ο 34χρονος ακούγοντας φασαρία κατέβηκε από το δωμάτιο του να δει τι συμβαίνει και μόλις αντίκρισε τους ληστές πάγωσε, οι δράστες αμέσως τον ακινητοποίησαν και του έδεσαν τα χέρια με ένα κασκόλ.

Οι τρεις δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μάλλον αλλοδαποί καθώς δεν μιλούσαν καθαρά ελληνικά, άρχισαν να τον ρωτούν που βρίσκονται τα χρήματα και τα χρυσαφικά απειλώντας τον μάλιστα και με μαχαίρια.

Την φασαρία άκουσε και η μητέρα του 34χρονου και μιλώντας δυνατά, μέσα από το δωμάτιο της, τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος για να μην την τρομάξει, δεμένος όπως ήταν της απάντησε να μην ανησυχεί και ότι είναι κάτι φίλοι του στο σπίτι.

Οι ληστές κατάφεραν και απέσπασαν από τον ιδιοκτήτη της μεζονέτας 500 ευρώ και κοσμήματα και έφυγαν από την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, εκτιμάται ότι οι δράστες ήταν άπειροι και θα εντοπιστούν εύκολα, καθώς η μεζονέτα διέθετε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης όπου έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου. 

Πηγή ➤ protothema.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου