ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 17χρονη ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η Άννα Τζιόντζιολα η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κρήνη Τρικάλων και διαμένει στην Αθήνα.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  η 17χρονη κόρη της, Χριστίνα-Ηρεμία υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» της Αθήνας.

Η άπορη μητέρα της η οποία προσφάτως έχασε τον σύζυγό της βρίσκεται  σε  άσχημη  οικονομική κατάσταση και απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Τα στοιχεία και η διεύθυνση της μητέρας για ταχυδρομική επιταγή είναι: Τζιόντζιολα Άννα του Σωτηρίου και της Μαρίας, οδός Αγορακρίτου 24-26 τ.κ. 10446 Πλατεία Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947439100.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου