Ελεύθερος με 5.000 εγγύηση ο χασισέμπορας που συνελήφθηκε στην Πάτρα.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ 09-10-15. Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 41χρονος Πατρινός έμπορος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας για κατοχή ναρκωτικών.

08-10-15. Έναν 41χρονο πατρινό έμπορο συνέλαβε χθες το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας. Μετά από έρευνα στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντόπισαν 412 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.Τα ναρκωτικά ήταν χωρισμένα σε τρεις συσκευασίες.Ο 41χρονος διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας.

Πηγή ➤ achaianews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου