31χρονος έσφαξε τρεις νεαρούς, γιατί συνομιλούσαν με τη κοπέλα του στο facebook !!

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη πριν λίγο ο καταζητούμενος Χρήστος Θωμά, ο οποίος τη περασμένη Τρίτη σκότωσε με κουζινομάχαιρο τρεις νεαρούς στη Λεμεσό της Κύπρου. Ο Θώμα μετά τον τριπλό φόνο κρυβόταν με τη βοήθεια φίλων του σε διάφορα χωριά στην ορεινή περιοχή της Λεμεσού.

Η αστυνομία είχε πληροφορίες για τις κινήσεις του αλλά επειδή άλλαζε συνεχώς τοποθεσίες δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Πριν λίγη ώρα στήθηκε επιχείρηση στο χωριό Λάνια όπου κρυβόταν ο 31 χρονος Θωμά, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδοθεί.
Ο πατέρας του έχει ήδη προφυλακιστεί καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν στο τόπο του τριπλού εγκλήματος και στη συνέχεια προσπάθησε να αποκρύψει στοιχεία καθαρίζοντας το μαχαίρι με το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.

Ως αιτία του τριπλού φόνου φαίνεται να είναι η επικοινωνία ενός εκ των θυμάτων με 30χρονη φίλη του δράστη στο facebook. Χθες τα τρία θύματα λογομάχησαν έξω από το εστιατόριο του πατέρα του δράστη και ο Χρήστος Θωμά πήρε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να τους καταδιώκει, καταφέρνοντας να σκοτώσει και τους τρεις.

Όλα άρχισαν στις 7 και 20 το απόγευμα της Τρίτης, όταν τα αδέλφια Ντορζή και ο Μιλτιάδους μετέβησαν στην πλατεία ηρώων σε εστιατόριο που διατηρεί ο πατέρας του φερόμενου δράστη.


Οι τρείς μετέβησαν εκεί για να λογαριαστούν με τον Λόκατζτή διότι ο τελευταίος υποψιαζόταν ότι ένα από τα θύματα διατηρούσε κρυφό δεσμό με την κοπέλα που διατηρεί ο ίδιος δεσμό με αποτέλεσμα να εκστομίζει συχνά εναντίον του απειλές.

Οι κουβέντες και απειλές εκατέρωθεν εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον 31χρονο ο οποίος κατευθύνθηκε στην κουζίνα του εστιατορίου και άρπαξε κουζινομάχαιρο.  Στην εικόνα αυτή τα θύματα τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια.


Ο φερόμενος δράστης όμως τους ακολούθησε όπως και ο πατέρας του…
 Η καταδίωξη έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που είτε βρίσκονταν στην οδό για ψώνια είτε ξεκουράζονταν στις καφετέριες της περιοχής.

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου