Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία ληστών με σωρεία ένοπλων επιδρομών στο ενεργητικό τους.

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σκληρή συμμορία ληστών με σωρεία ένοπλων επιδρομών σε υποκαταστήματα τραπεζών και πρατηρίων υγρών καυσίμων εξάρθρωσαν στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Έχουν συλληφθεί 8-10 άτομα, ενώ έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στη δράση της. Από την αστυνομική έρευνα έχουν εξακριβωθεί προς το παρόν 8 ένοπλες ληστείες, σε Νέα Μάκρη, Παλλήνη και άλλες περιοχές της ανατολικής Αττικής. Λεπτομέρειες για την σοβαρή υπόθεση θα δοθούν από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου