Τον απείλησε με μαχαίρι του άρπαξε το αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκε στους δρόμους της Πάτρας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απίστευτο περιστατικό  στην οδό Κουμανιώτη 70 στην Πάτρα.

Nεαρός  ρομά - υπό την απειλή μαχαιριού, έβγαλε από το όχημά του έναν οδηγό, μπήκε στη θέση του οδηγού και εξαφανίστηκε. Όπως είναι φυσικό ο οδηγός βρέθηκε σε κατάσταση σοκ! Δεν περίμενε να ζήσει αυτόν τον εφιάλτη. Ο νεαρός δράστης - περίπου 30 ετών - δεν δίστασε να τον απειλήσει αν και στην περιοχή κυκλοφορούσε ακόμα αρκετός κόσμος. Ο οδηγός κατέβηκε έντρομος από το αυτοκίνητο και ο δράστης εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία ενώ περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη. Άνδρες της αστυνομίας εξαπέλυσαν  ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή και λίγη ώρα αργότερα το όχημα εντοπίστηκε.  Ο δράστης το εγκατέλειψε στη συμβολή των οδών Ιεροθέου και Μεσολογγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος μέσα στο όχημα.

Πιθανόν ο δράστης να έχει τραυματιστεί από επεισόδιο που προηγήθηκε στην οδό Κουμανιώτη 70 από όπου έκλεψε το αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προηγήθηκε επεισόδιο σε οικία ρομά και ο δράστης φεύγοντας άρπαξε το αυτοκίνητο για να εξαφανιστεί. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές ενώ αναζητά τον 30χρονο ο οποίος φέρεται να διέφυγε με άλλο όχημα με κατεύθυνση προς Πύργο.

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου