Τα ψηφοδέλτια που έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της Αστυνομίας, αποδεικνύουν ότι πράγματι έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα σε ότι αφορά την εκλογή συγκεκριμένου συνδικαλιστή ..... ''και ποιοι συνδικαλιστές ωφελήθηκαν από αυτή την αλλαγή''.

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του τμήματος; Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, μετά από καταγγελίες για νοθεία στις εκλογές για το Δευτεροβάθμιο Όργανο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Την υπόθεση ερευνά παράλληλα και η Δικαιοσύνη μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το φερόμενο ως θύμα της νοθείας. Μάλιστα, τα ψηφοδέλτια που έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της Αστυνομίας, αποδεικνύουν ότι πράγματι έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα σε ότι αφορά την εκλογή του συνδικαλιστή αστυνομικού Δημήτρη Καραγιαννόπουλου.
 Η υπόθεση την οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαδικτυακής ιστοσελίδας, ερευνούν οι Εσωτερικές Υποθέσεις Βορείου Ελλάδος, καθώς αφορά σε εκλογές του Δευτεροβάθμιου Οργάνου που διεξήχθησαν τον περασμένο Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς αφορά σε μια διαδικασία που γίνεται παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.
 Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνδικαλιστής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Δημήτρης Καραγιαννόπουλος διαπίστωσε ότι υπήρχε αναντιστοιχία τόσο των όσων βίωνε καθημερινά σε συζητήσεις με συναδέλφους του όσο και στα αποτελέσματα των εκλογών. Και αυτό γιατί οι Συνδικαλιστική Αστυνομική Συμμαχία (Σ.Α.Σ), στην οποία μετείχε αποτελούμενη από τρεις διαφορετικές ομάδες κατέλαβε όπως, έλεγαν τα προγνωστικά, μεγάλο ποσοστό. Όταν όμως διαπίστωσε ότι ο ίδιος δεν είχε εκλεγεί, με αγωγή που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζήτησε την εκ νέου καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.
 Πράγματι, έλαβε τα ψηφοδέλτια και διαπίστωσε ότι είχε γίνει αλλοίωση αποτελέσματος σε συγκεκριμένα σημεία ενώ διαπίστωσε και ποιοι συνδικαλιστές ωφελήθηκαν από αυτή την αλλαγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Εσωτερικές Υποθέσεις έχουν πάρει καταθέσεις από πολλούς μάρτυρες και την εφορευτική επιτροπή ενώ παράλληλα διενεργείται και πειθαρχική έρευνα. Διαδικτυακή ιστοσελίδα, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Καραγιαννόπουλο για την έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει πως «Ό,τι στοιχεία είχα τα κατέθεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες...».  

Πηγή ➤pronews.gr

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου