Ενέδρα πραγματοποιήθηκε 2 ώρες μετά τα μεσάνυχτα σε αστυνομικούς της ομάδας « Ζ».



ΛΥΣΤΕ blog ➤
Αντιμέτωποι με μια ομάδα αντιεξουσιαστών, περίπου 40 ατόμων, βρέθηκαν χθες περίπου δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, δυο αστυνομικοί της ομάδας "Ζ" στην περιοχή των Πετραλώνων.

Οι δυο αστυνομικοί είχαν πάρει σήμα από το κέντρο επιχειρήσεων να κατευθυνθούν στην περιοχή όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους τα άτομα τα οποία άρχισαν να τους πετούν μπουκάλια και πέτρες. Επιπλέον, άρχισαν να τους ξυλοκοπούν ενώ έριξαν στο οδόστρωμα τον έναν αστυνομικό με τη μηχανή του.

Ο δεύτερος αστυνομικός κατάφερε να βοηθήσει το συνάδελφο του και αφού ανέβηκαν και οι δύο σε μία μηχανή κατάφεραν να ξεφύγουν.

Οι αντιεξουσιαστές ανενόχλητοι έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν την άλλη μηχανή των αστυνομικών και έφυγαν ανενόχλητοι από το σημείο.


Πηγή ➤ cnn.gr

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ "ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ" ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΤΥΠΟΥ... "ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΤΕΖΑ"...!!! ΟΥΣΤ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή