Για "πόλεμο" ανέβαιναν οι οπαδοί της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη......



ΛΥΣΤΕ blog ➤
Δύο πούλμαν με οπαδούς της ΑΕΚ, ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της ομάδας του με την ΧΑΝΘ για το Πρωτάθλημα Χάντμπολ. Παρά, λοιπόν, την απαγόρευση των μετακινήσεων, έφτασαν κανονικότατα στην Θεσσαλονίκη, κάτω από τη "μύτη" της Αστυνομίας και μπήκαν κανονικά στο γήπεδο της ΧΑΝΘ.
Οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας, ενημέρωσαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν στο γήπεδο και να ενημερώσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ, οτι πρέπει να αποχωρήσουν, αλλιώς είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε συλλήψεις.
Μετά απ'αυτό, οι οπαδοί της "Ένωσης" αποχώρησαν με προορισμό την Αθήνα. Πάντως, μεγάλη εντύπωση προκαλούν τα ευρήματα της αστυνομίας σε σημείο της κερκίδες, όπου έκατσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ
Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, δεν είχαν και τις καλύτερες διαθέσεις. Σιδερόβεργεςμαχαίρι, και κάποια άλλα αντικείμενα που μπορού να χρησιμοποιηθούν για πολεμοφόδια, ήταν η "μπάζα" της αστυνομίας.




Πηγή ➤ thepressroom

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου