Αμείωτος ο αριθμός των προσφύγων στην Ελλάδα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αμετάβλητος παραμένει ο αριθμός των προσφύγων & μεταναστών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη χώρα μας. Αποσυμφόρηση σε Πειραιά, ίδια η κατάσταση σε Ειδομένη.

Αμετάβλητος παραμένει ο αριθμός των προσφύγων & μεταναστών που είναι εγκλωβισμένοι στη χώρα μας. Παράλληλα εξαιρετικά μειωμένος είναι ο αριθμός των ατόμων που περνούν το Αιγαίο από την Τουρκία ενώ στον Πειραιά ο αριθμός όσων μένουν στο λιμάνι έχει μειωθεί στο μισό.

Την ίδια ώρα στην Ειδομένη πάνω από 10.000 άτομα παραμένουν στο camp παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι μέχρι το Πάσχα θα έχει αποσυμφορηθεί η περιοχή. 



 Δείτε Εδώ Το Αρχείο

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου