Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ - Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετό σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συναγερμός σήμανε πριν λίγο σε Αστυνομία και Πυροσβεστική όταν ενημερώθηκαν για ένα μακάβριο εύρημα στο στενό της Ασκληπιού ανάμεσα σε Αγίου Ανδρέου και Ρήγα Φεραίου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες περίοικοι εντόπισαν έναν ανθρώπινο σκελετό σε ένα εγκαταλελειμμένο ακίνητο. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει ακριβώς πόσα χρόνια είναι στο σημείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ιδιοκτήτρια του σπιτιού προχώρησε σε εργασίες καθαρισμού και κατά την διάρκεια αυτών εντόπισε μέσα σε σακκούλα απορριμμάτων οστά και πιο συγκεκριμένα ένα κρανίο , λεκάνη και τμήματα των κάτω άκρων. Φώς στην υπόθεση αναμένεται να ρίξούν οι εργαστηριακές εξετάσεις των ευρυμάτων.

Πηγή ➤ achaianews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου