Eνα "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" που ΛΥΓΙΖΕΙ καρδιές… (Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Δείτε την ιστορία ενός άστεγου Ελληνα οικογενειάρχη που μια γυναίκα τον “έσωσε” από τους δρόμους!

 Απίστευτη η ιστορία αυτού του άντρα… και η κατάληξή της! Είναι πολύ άσχημο για έναν άνθρωπο να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής του, να έχει παλέψει να σταθεί στα πόδια του και να αναγκάζεται από την μια μέρα στην άλλη να βρίσκεται στο δρόμο. Ο Σπύρος ήταν επιτυχημένος επαγγελματίας και οικογενειάρχης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, από λανθασμένες επιλογές του, βρέθηκε άστεγος να ζητάει βοήθεια στα σκαλιά της εκκλησίας.

Τη στιγμή που χρειαζόταν έναν άνθρωπο στο πλάι του, όλοι είχαν απομακρυνθεί. Τα παιδιά του, λόγω της δικής του συμπεριφοράς, έχουν απομακρυνθεί από κοντά του και από τους φίλους κανείς δεν του άνοιξε την πόρτα, όταν τους είχε ανάγκη. Μέχρι σήμερα τα παιδιά του αγνοούν την κατάστασή του γιατί από περηφάνια δεν επέλεξε να τα ενοχλήσει. Ο Σπύρος επέλεξε να στείλει αυτό το πακέτο στην Βίκυ, μια γυναίκα που του άπλωσε το χέρι της, όταν όλοι οι άλλοι δεν τον βοηθούσαν.


Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου