Κρήτη: Αυτός είναι ο 35χρονος που εξαφανίστηκε - Βοηθήστε να βρεθεί

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνεχίζεται η αγωνία για τον 35χρονο Στέφανο Λουκαδάκη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 28 Μαϊου από την περιοχή της Ιεράπετρας. Το ekriti.gr βρήκε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο 35χρονος αγνοούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στεφανος άφησε πίσω και το δίκυκλο όχημά του και το κινητό του τηλέφωνο με την αγωνία της οικογένειας του να είναι μεγάλη.
Στεφανος

Σύμφωνα με τους οικείους τους, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία ενδεχομένως να εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή του γι’αυτό η οικογένεια, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ειδοποιήσει αμέσως την Αστυνομία ή την μητέρα του την κ. Φωτεινή Τζεβελεκάκη στο τηλέφωνο 6977214546.

Να σημειωθεί ότι εντός της ημέρας, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του και από την Αστυνομία την οποία έδωσε η οικογένεια του 35χρονου αγνοούμενου προκειμένου να βοηθηθούν οι έρευνες.

Πηγή ➤ ekriti

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου