Ανατριχιαστικό: Νεκρός άρχισε να χτυπάει το φέρετρο για να τον βγάλουν…!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κι εκεί που όλοι ετοιμάζονταν για την κηδεία του ηλικιωμένου άνδρα, καθώς θεωρήθηκε νεκρός, εκείνος ξύπνησε μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα πριν τον ταριχεύσουν.

Η ιστορία μας έρχεται από το Λέξινγκτον του Μισισιπή.

Ο Γουόλτερ Γουίλιαμς, 78 ετών, είχε κηρυχθεί «νεκρός» το βράδυ της Τετάρτης από έναν γιατρό που έλεγξε μόνο τον σφυγμό του. Οι τεθλιμμένοι συγγενείς κάλεσαν το τοπικό γραφείο κηδειών Πόρτερ & Σανς που παρέλαβε τη «σορό» και άρχισαν να ετοιμάζονται για την κηδεία.


Ο ηλικιωμένος αγρότης ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα και, πανικόβλητος, άρχισε να χτυπάει το καπάκι του φέρετρου για να του. . . ανοίξουν.

«Για να μην τα πολυλογούμε, δεν ήταν νεκρός», είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών Μπάιρον Πόρτερ.

Ο παρ’ ολίγον μακαρίτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Σύμφωνα με έναν ιατροδικαστή, ο βηματοδότης του 78χρονου ενδέχεται να σταμάτησε να λειτουργεί για λίγη ώρα, γεγονός που εξηγεί για ποιο λόγο τον θεώρησαν νεκρό

Πηγή ➤ patratora

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου