Η ΠΟΑΣΥ εξέδωσε βεβαιώσεις αποδοχών, Που βρίσκεται η έρευνα των αδιάφθορων!



ΛΥΣΤΕ blog ➤  Η ΠΟΑΣΥ εξέδωσε βεβαιώσεις αποδοχών, Που βρίσκεται η έρευνα των αδιάφθορων
Αναγνώστης μας κοινοποίησε τη βεβαίωση αποδοχών που για πρώτη φορά εξέδωσε γη ΠΟΑΣΥ για φορολογική χρήση. Υπενθυμίζουμε ότι,  για το συγκεκριμένο θέμα, οδοιπορικά, εκτός έδρας κ.ά. οικονομικές χρήσεις της ομοσπονδίας, διεξήχθη μεγάλη έρευνα από τους αδιάφθορους και όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σε μεγάλο βάθος χρόνου, έχουν διαβιβαστεί στον  αρμπόδιο εισαγγελέα για αξιολόγηση.

Ο αναγνώστης γράφει τα εξής:


"Επιτέλους η ΠΟΑΣΥ μετά από τρεις ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις, λήψη εισαγγελικής παραγγελίας και πλήθος δημοσιευμάτων εξέδωσε βεβαιώσεις αποδοχών που θεωρείται εισόδημα!

Τα ποσά αυτά πρέπει να δηλωθούν στον κωδικό 343 στο Ε1 η συμπληρωματική αν έχουν υποβληθεί οι δηλώσεις".






 bloko.gr

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου