Αναγνωρίστηκε η απανθρακωμένη σορός της Βουλιαγμένης ανήκει σε Ναρκοέμπορα Ναυτικό.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 50χρονος Αντ. Μ., ναυτικός που έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικά, χρήστης και ο ίδιος, είναι ο άνδρας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στα Λιμανάκια

Ο 50χρονος Αντ. Μ., ναυτικός που έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικά, χρήστης και ο ίδιος, είναι ο άνδρας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στις 15 Ιουνίου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης. Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση των απεικονίσεων τατουάζ που είχε στο σώμα του, συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού, τον αναγνώρισε και επικοινώνησε με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Προσήλθε στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος όπου αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τα τατουάζ του συγγενούς του και στοιχεία από την καμμένη σορό του.

          Οι δράστες με φανερή πρόθεση να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του θύματος και τα δακτυλικά του αποτυπώματα, προκειμένου να καθυστερήσουν τον εντοπισμό της ταυτότητάς του, περιέλουσαν το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του νεκρού με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά.

          Οι αστυνομικοί υποστήριζαν ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν από το θύμα δεν ανήκαν σε προσεσημασμένο άτομο, ωστόσο φαίνεται πως η λήψη ήταν ατελής, καθώς διαπιστώνεται ότι το θύμα ήταν σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ φαίνεται να είχε φυλακιστεί για αυτά τα αδικήματα. Ο 50χρονος είχε γεννηθεί και έμενε στην περιοχή του Πειραιά, ήταν ναυτικός. Τα τατουάζ τα είχε κάνει κατά τη διάρκεια του επαγγέλματός του.

          Η κακή ποιότητα των απεικονίσεων της δερματοστιξίας, παρέπεμπε τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, σε άτομο που είχε ναυτική ιδιότητα. Τα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά του δεν αντιστοιχούσαν σε πρόσφατες δηλώσεις εξαφανισμένων, αν και η ηλικία που είχε δώσει η Ιατροδικαστής ήταν μεταξύ 35 και 40 χρόνων.

          Οι απεικονίσεις των τατουάζ παραπέμπουν σε στοιχεία ταυτότητα οικείων προσώπων του θύματος. Τα τατουάζ  «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ», σύμφωνα με τους αστυνομικούς, φαίνεται να αντιστοιχούσαν σε εμπορικά λιμάνια της Ινδίας. Η Τσενάι, περισσότερο γνωστή, ιδιαίτερα στους ναυτικούς, με το όνομα Μαντράς, είναι σπουδαία μεγαλούπολη της Ινδίας, πρωτεύουσα της ομοσπονδιακής πολιτείας Ταμίλ Ναντού και ο δεύτερος σε κίνηση εμπορικός λιμένας της ανατολικής Ινδίας μετά την Καλκούτα. Η Άντρα Πραντές είναι μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία και πρόκειται για την τέταρτη μεγαλύτερη σε έκταση πολιτεία της.

          Εξαιτίας της ανυπαρξίας στοιχείων για την ταυτότητα του θύματος, οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει διάταξη της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου για την δημοσιοποίηση φωτογραφιών της δερματοστιξίας του νεκρού, σε μία προσπάθεια αναζήτησης πληροφοριών από τους πολίτες αναφορικά με το θύμα ή τους δράστες της ανθρωποκτονίας. Μερικές ώρες μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών ήρθε η αναγνώριση από συγγενικό του πρόσωπο.

Το θύμα είχε στο σώμα του τα παρακάτω τατουάζ:

1.     Στο δεξιό του βραχίονα ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»,

2.     Στο δεξιό του αντιβράχιο μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

3.     Στον αριστερό του δείκτη τον αριθμό «69»

4.     Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

5.     Στο αριστερό του αντιβράχιο ένα γυναικείο πρόσωπο και στο αριστερό βραχίονα μια γυναικεία μορφή.

          Ο 50χρονος είχε βρεθεί νεκρός στις 05:30 της 15ης Ιουνίου, από έναν ψαρά σε χωμάτινο δρόμο ανάμεσα στο 1ο και 2ο Λιμανάκι Βουλιαγμένης σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από την Λ. Ποσειδώνος. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή επρόκειτο για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80 κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών. Οι δράστες είχαν προκαλέσει στο θύμα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι με «θλων και τέμνων» όργανο, ενδεχομένως και πέτρα. Δίπλα στην σορό, οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα σχοινιού και ταινίας συσκευασίας, τα οποία ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για το δέσιμο του θύματος. Αυτά τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξερευνηθούν για αποτυπώματα και DNA.

Το θύμα φέρεται να φορούσε μπλουζάκι με γιακά, αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια, δεν είχε κοσμήματα ή ρολόι, ενώ δεν βρέθηκε κινητό τηλέφωνο ή άλλα στοιχεία που θα βοηθούσαν τις έρευνες.

          Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετά την διαπίστωση της ταυτότητας του θύματος προσανατολίζουν τις έρευνες σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και στις πιάτσες τοξικομανών, από τις οποίες φαίνεται να προέρχεται η εγκληματική ενέργεια. Ακόμη δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί σημείο συνάντησης ζευγαριών, που περνούν ιδιωτικές τους στιγμές μέσα σε αυτοκίνητα.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου