Δημοτικός υπάλληλος εργαζόταν επί 15 χρόνια με πλαστό πτυχίο!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Υπάλληλος εργάστηκε στον δήμο Λέρου για 15 χρόνια με πλαστό πτυχίο

Επί 15 ολόκληρα χρόνια είχε καταφέρει να ξεγελάσει τους πάντες, εκμεταλλευόμενος βέβαια και τις παθογένειες των ελεγκτικών υπηρεσιών, και πληρωνόταν για τις υπηρεσίες του στο Δήμο Λέρου χωρίς καν να έχει πτυχίο.

Ο λόγος για ένα δημοτικό υπάλληλο, που είχε προσληφθεί το 2001, ως μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων, σε κενή οργανική θέση του κλάδου ΔΕ 26, προσκομίζοντας, μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών, πτυχίο μηχανικού αυτοκινήτων της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής, ως απαραίτητο τυπικό προσόν.

Δεκαπέντε χρόνια αργότερα οι αρμόδιες υπηρεσίες θυμήθηκαν να κάνουν έλεγχο και έτσι αποδείχθηκε ότι το πτυχίο ήταν πλαστό, ύστερα από τη σχετική έρευνα που έγινε. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Απρίλιο ο δήμος Λέρου ζήτησε εγγράφως από την Σιβιτανίδειο Σχολή να επιβεβαιώσει την γνησιότητα του πτυχίου για να πάρει την απάντηση ότι «κατόπιν ελέγχου ο τίτλος (πτυχίο) που απεστάλη δεν εκδόθηκε ποτέ από την εν λόγω Σχολή ο οποίος κατά συνέπεια διαπιστώνεται ως πλαστός».

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, με απόφασή του, ανακάλεσε την πράξη διορισμού του εν λόγω υπαλλήλου και ήδη η απόφαση στάλθηκε για δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβέρνησης.

Πηγή ➤ kontranews


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου