ΣΟΚ - Δεν άκουγε τον άνδρα της και αυτός την πέταξε απο την γέφυρα της Χαλκίδας

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απίστευτη διάσταση πήρε ο καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, καθώς από τα... νεύρα του ο 45χρονος άνδρας, πέταξε τη 40χρονη σύζυγό του από τη γέφυρα της Χαλκίδας στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, η αρχή έγινε με βρισιές ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον άνδρα να χειροδικεί εναντίον της. Όπως ανέφεραν μάρτυρες που ήταν μπροστά στο σκηνικό, ο 45χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έχοντας πιάσει την γυναίκα του από τα μαλλιά, την πέταξε στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν απορημένοι αυτό που συνέβαινε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας όμως ο 45χρονος είχε γίνει "καπνός". Η 40χρονη κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει έξω από το νερό, όπου στη συνέχεια μετέβη στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας και προέβη στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του συζύγου της.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου