ΤΩΡΑ Έγκλημα Σοκ - τους έκανε κομμάτια και τους έβρασε τα κεφάλια για να τα "Φάει".

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Ρωσία μετά την αποκάλυψη ενός εγκλήματος που δεν έχει ξαναγίνει… Θύματα ένα ζευγάρι και δράστης ο συγκάτοικός τους.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, εμπρός στο μακάβριο θέαμα με τα κομμένα πτώματα βρέθηκαν εργάτες που ξεκίνησαν να δουλεύουν στην αποχέτευση της πολυκατοικίας. Αυτό που είχε προκαλέσει τη ζημιά, ήταν ανθρώπινα απομεινάρια που κάποιος είχε πετάξει στην τουαλέτα του, τραβώντας στη συνέχεια το καζανάκι.

Τα μέλη του συνεργείου κάλεσαν την αστυνομία, που με τη σειρά της ξεκίνησε σχετική έρευνα και τελικά κατέληξε στα χνάρια ενός 64χρονου, επίσης ενοίκου της πολυκατοικίας.

Πηγή ➤ realfreshnews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου