Ληστής για να αποφύγει την σύλληψη - “εμβόλισε” μηχανές της ΔΙΑΣ που του έκαναν μπλόκο.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ "Κινηματογραφικό" σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας. Συνελήφθη ένας άνδρας. Σε πλήρη εξέλιξη καταδίωξη συνεργού του.

Τις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί για να του κλείσουν τον δρόμο, εμβόλισε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Καβάλας με την οδό Περιστερίου, στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός, μαζί με ακόμη έναν άνδρα, είχαν λίγα λεπτά νωρίτερα διαπράξει ληστεία, αμέσως μετά την οποία διέφυγαν, όμως έγιναν αντιληπτοί απο αστυνομικό -εκτός υπηρεσίας- ο οποίος τους ακολουθούσε και παράλληλα ενημέρωνε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για την πορεία του οχήματος.

Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ επιχείρησαν να σταματήσουν το ύποπτο όχημα, στήνοντας πρόχειρο "μπλόκο" με τα δίκυκλα τους, όμως ο οδηγός του ΙΧ εμβόλισε τις μοτοσικλέτες προσπαθώντας να διαφύγει.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι μετά την πρόσκρουση, αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον έναν άνδρα, ενώ αναζητούν τον δεύτερο επιβαίνοντα του οχήματος.

Πηγή ➤ antenna

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου