Τουρκία: Κυνηγούν παντού πραξικοπηματίες - Τους ξετρυπώνουν ακόμα και από λαγούμια.

elas-lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Από τις κρυψώνες τους βγάζουν οι Τούρκοι στρατιωτικοί τους τρεις πραξικοπηματίες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε στο ξενοδοχείο στο Μαρμαρίς, όπου παραθέριζε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη νύχτα της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος.


Αφού κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης 10 ημέρες, οι τρεις πραξικοπηματίες συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οδικού ελέγχου και ενώ οι τουρκικές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Οι τρεις πραξικοπηματίες τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ άλλοι τέσσερις αναζητούνται, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Αυτά είναι τα όπλα που πήραν για να σκοτώσουν τον Ερντογάν.



Χωροφύλακες στη νοτιοδυτική Τουρκία κατάσχεσαν όπλα, τα οποία όπως πιστεύουν, είχαν χρησιμοποιηθεί από τους πραξικοματίες στην απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Ερντογάν σε ξενοδοχείο στο Μαρμαρίς.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο τουρκικός Τύπος, ο στρατιωτικός εξοπλισμός που κατασχέθηκε περιλαμβάνει: 12 τουφέκια, τρεις χειροβομβίδες και 6 κάλυκες.

Τα όπλα βρέθηκαν σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο Grand Yazici Marmaris, στο Μαρμαρίς, όπου διέμενε ο Ερντογάν το βράδυ του πραξικοπήματος.

Πηγή ➤ cnn

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου