Έπαιρνε 20.000 το μήνα σαν τραγουδίστρια –Τώρα περιμένει στην ουρά για ρύθμιση στη ΔΕΗ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αν και λατρεύει το τραγούδι, δεν της άρεσαν τα όσα έζησε στην νύχτα. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια είχε πει ότι έβγαζε 20.000 ευρώ το μήνα.

Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου η οποία από πέρσι γύρισε σελίδα στη ζωή της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.

newego_LARGE_t_248161_106543829 (1)
Η Στέλλα όμως φαίνεται ότι τα φέρνει δύσκολα και γι αυτό εθεάθη στη ΔΕΗ Γλυφάδας να περιμένει στην ουρά για να ενταχθεί σε ρύθμιση.
mpezantakou-1-600x349
mpeza3-471x600

Πηγή ➤ arouraios

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου