Με μιά λέξη μόνο ΝΤΡΟΠΗ - Κατέβασαν την Ελληνική σημαία από σχολείο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η αντίδραση των κατοίκων και η επέμβαση της Αστυνομίας.

Δυσμενή σχόλια προκάλεσε χτες σε επισκέπτες και κατοίκους στο χωριό Μανωλάτες η ενέργεια κάποιων να κατεβάσουν χωρίς καμία άδεια και συνεννόηση από τον ιστό της την ελληνική σημαία και στη θέση της να ανεβάσουν πολύχρωμη σημαία στην οποία αναγράφονταν η λέξη Pace (Ειρήνη στα ιταλικά).

Το περιστατικό συνέβη στον προαύλιο χώρο του σχολείου των Μανωλατών, κατά τη διάρκεια της "Γιορτής Μήλου". Όπως μας δήλωσε η πρόεδρος του χωριού, κα Πόπη Αξιώτου, όταν μάλιστα η ίδια ζήτησε να κατεβάσουν τη σημαία, δέχτηκε και λεκτική επίθεση. Το θέμα λύθηκε όταν με παρέμβαση της αστυνομίας η ελληνική σημαία υψώθηκε και πάλι στη θέση, της στον ιστό, με τα άτομα που προέβησαν σε αυτήν την πράξη να φωνάζουν σε όσους διαμαρτύρονταν τη λέξη «Φασίστες».

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου