Ληστές εμβόλισαν αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ-μιά ακόμη σκληρή καταδίωξη για τους Αστυνομικούς.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη τρία άτομα, ηλικίας 21, 27 και 32 ετών αντίστοιχα, μέλη σπείρας που λήστευαν περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στα Δυτικά προάστια.

Αναζητείται, μάλιστα, ένα ακόμη άτομο ηλικίας 27 ετών.

Οι δράστες επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και μόλις αντιλήφθησαν τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Όταν εγκλωβίστηκαν δεν δίστασαν να εμβολίσουν υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε  ότι εδώ και έναν μήνα, διέπρατταν ληστείες, αφαιρώντας τσιγάρα και χρήματα απο περίπτερα και καταστήματα ψιλικών.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί πέντε περιπτώσεις κλοπών στην Δυτική Αττική, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις.

Πηγή ➤ newpost

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου