ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ ΡΩΧΑΜΗΣ - Δύο εμβληματικές μορφές από δύο διαφορετικούς έως αντικρουόμενους κόσμους, πίνουν παρέα....

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Έπινε μπύρες με τον Βαγγέλη Ρωχάμη ο Γιάννης Ραχωβίτσας.

Γράφει ιστορία και στην αποστρατεία ο στρατηγός.

Ο στρατηγός εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Γιάννης Ραχωβίτσας έγραψε την δική του ιστορία στο Αστυνομικό Σώμα και συνδέθηκε με την Εύβοιας, όπου διετέλεσε διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Ο στρατηγός έκανε πολλούς φίλους στο νομό μας και έρχεται αρκετά συχνά. Πρόσφατα βρέθηκε στο Λευκαντί, όπου έπινε μπύρες στην παραλία με μία εμβληματική, όσο και λεβέντικη, μορφή της παρανομίας τον Βαγγέλη Ρωχάμη.

Η φωτογραφία τους, να τα πίνουν παρέα, αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Ραχωβίτσα στο facebook και συγκέντρωσε πάνω από 400 like ( μεταξύ των οποίων και το πρώην δήμαρχου Θανάση Ζεμπίλη) και δεκάδες ευνοϊκά σχόλια.

Ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια ανέφερε τα εξής: " Δύο εμβληματικές μορφές από δύο διαφορετικούς έως αντικρουόμενους κόσμους, πίνουν παρέα.... Απόστρατοι και οι δύο. Να ζήσεις Στρατηγέ λεβέντη."

Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου