Κατόρθωμα - Έπιασαν Φοροφυγά Σε Χωριό Του Δήμου Δωδώνης Με 10 Κατοίκους.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο άνθρωπος διατηρούσε καφενείο σε χωριό του Δήμου Δωδώνης με 10 μόνιμους κατοίκους και πριν δύο εβδομάδες είδε να παρκάρουν έξω από το μαγαζί του 3 αυτοκίνητα με έξι άτομα. Χάρηκε ο μαγαζάτορας γιατί νόμισε ότι ήρθαν πελάτες καθώς εκείνη την ώρα στο καφενείο υπήρχε μόνο ένας πελάτης.

Οι πελάτες όμως ήτα μικτό κλιμάκιο και ζήτησαν την απόδειξη για το τσίπουρο που έπινε ο μοναδικός του πελάτης κι επειδή απόδειξη δεν είχε κοπεί του έβαλαν πρόστιμο.Κανείς δεν λέει ότι δεν έπρεπε να κοπεί απόδειξη,αλλά όταν όλα τα μεγάλα καταστήματα φοροδιαφεύγουν και τα περισσότερα από αυτά ως δια μαγείας γνωρίζουν πότε θα τους γίνει έλεγχος, ο μαγαζάτορας με τον ένα πελάτη ρίχνει έξω τα έσοδα του κράτους. Ένα μεγάλο μπράβο στους οικονομικούς μηχανισμούς που έδωσαν ένα μεγάλο χτύπημα στη φοροδιαφυγή.

Πηγή ➤ Epirus TV



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου