Ο «θερμός» Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που θέλει τη ΔΑΕΕΒ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤«Διαγκωνισμοί» και «πισώπλατα» χτυπήματα τακτικής για θέσεις απο Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, προκειμένου να μετακινηθούν και να αναλάβουν τα …ηνία, σε ειδική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ

Συμφωνα με πληροφορίες Διευθυντής  κορυφαίας Υπηρεσίας, φιλέτο της ΕΛΑΣ, φέρεται να ασκεί καθ οιονδήποτε τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση, πιέσεις ώστε να «κοπουν» τρεις Αξιωματικοί στην ανώτατη πυραμιδική διάρθρωση του οργανογράμματος της ΔΑΕΕΒ, μεταξύ των οποίων και οι δύο Τμηματάρχες, ώστε να εκδηλώσει ενδιαφέρον και να επιτύχει τη τοποθέτησή του στη συγκεκριμένη Υπηρεσία.

Ο συγκεκριμένος Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος επιθυμεί σφόδρα τη θέση στη ΔΑΕΕΒ ωστόσο, είναι εκθετος στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, καθώς γυναίκες Αστυνομικοί, έχουν προβεί σε αναφορές για παρενόχληση σε προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν σε κοινωνικά δίκτυα, απο το συγκεκριμένο Αξιωματικό, συμπεριφορά που τις έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Ενώ πληροφορίες -οι οποίες εξεταζοναται- τον  φέρουν να διατηρεί ιδιότυπες επαφές με επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν έδρα την πλατεία Συντάγματος.

Συμφωνα με τις ιδιες πηγες ενημέρωσης,ενδιαφέρον για την ειδική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ φέρονται να έχουν εκδηλώσει επίσης ακόμα δύο Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, του ίδιου «περιβάλλοντος», ώστε από κοινού, να αναλάβουν τα «ηνία» της Υπηρεσίας..

Πηγή ➤ nantiareport


Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου