Κινηματογραφική ληστεία στην Κόρινθο - μπούκαραν με αγροτικό σε κατ/μα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ακόμα και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ θα ζήλευε τον τρόπο που οι ευφάνταστοι ληστές εισέβαλλαν στην κυριολεξία σε κατάστημα εστίασης στον Ισθμό της Κορίνθου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv οι ληστές έκαναν έφοδο στο κατάστημα τα ξημερώματα του Σαββάτου και «σήκωσαν» την ταμειακή μηχανή. Η είσοδος του καταστήματος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το αγροτικό την χτυπά και ένας από τους ληστές μπαίνει στο κατάστημα, παίρνει τη μηχανή και γίνεται καπνός με το αυτοκίνητο. Τυχεροί στην ατυχία τους ήταν οι υπάλληλοι του καταστήματος, που αν και βρίσκονταν μέσα δεν χτυπήθηκαν. Ειδοποίησαν την αστυνομία και έφτασε στο σημείο, όμως ήταν λίγο αργά.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Πηγή ➤ real

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου