Η Δίωξη Ναρκωτικών πρόλαβε και το νταραβέρι δεν έγινε στο Ρίο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι δράστες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν στην συντονισμένη επιχείρηση για τη σύλληψή τους και βρέθηκαν αμέσως με χειροπέδες
Την ώρα της συναλλαγής για ναρκωτικά ανάμεσα σε έναν 27χρονο Έλληνα και έναν 19χρονο Αλβανό που περπατούσαν στην προβλήτα του λιμανιού του Ρίου, επενέβησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών που είχαν πληροφορίες για το αλισβερίσι.

Οι δράστες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν στην συντονισμένη επιχείρηση για τη σύλληψή τους και βρέθηκαν αμέσως με χειροπέδες. Στην κατοχή του 27χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 110 γραμμαρίων που η αξία της στην παράνομη αγορά υπολογίζεται σε 1.320 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες, από τους οποίους κατασχέθηκαν και δύο κινητά, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου