Πρώην υπάλληλος του θύματος ο δράστης του φονικού στον Αλμυρό.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία, που βρέθηκε σήμερα το πρωί από το γιο του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Αλμυρό. Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, που πριν περίπου ένα χρόνο εργαζόταν στη βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του θύματος και ισχυρίζεται ότι είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Ο δράστης οδηγήθηκε και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως πρόκειται για έναν 36χρονο, πρώην υπάλληλο στη βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών, Ρωσοπόντιο στην καταγωγή.

Σε δηλώσεις της η ιατροδικαστής Λεονταρή Ρουμπίνη, ανέφερε ότι ο θάνατος του επιχειρηματία προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, γεγονός που δικαιολογεί και το λουτρό αίματος στους διαδρόμους ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοίκας που διέμενε ο 64χρονος επιχειρηματίας.

Πηγή ➤ magnesianewse-volos





Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου